Info

FAQ

 1. Kako mogu rezervirati smještaj?

  Rezervacije je moguće napraviti isključivo pismenim putem. Formular za upit možete pronaći na našoj internet stranici www.camp-porat.hr ili nam možete poslati upit na e-mail porat@hadria.biz. Kako bi rezervacija bila potvrđena potrebno je uplatiti akontaciju (30%) koja će biti odbijena od ukupnog računa.

 2. Kako mogu izvršiti uplatu akontacije?

  Uplatom putem bankovnog transfera na naš račun ili online uplatom kreditnom karticom putem naših internet stranica.

 3. Kako mogu promijeniti ili otkazati rezervaciju?

  Izmjena datuma dolaska ili odlaska moguća je isključivo pismenim putem i važeća je samo ako je pismeno potvrđena od strane odjela rezervacija. Otkaz rezervacije moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 31 dan prije dolaska te se samo u tom slučaju vraća iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.

 4. Kako znam da je moja rezervacija potvrđena?

  Po primitku uplate akontacije potvrdit ćemo Vašu rezeraciju putem e-maila.

 5. Kada je moguć ulazak u mobilnu kućicu/glamping šator ili parcelu?

  Recepcija kampa je otvorena 0-24, no prijava je moguća jedino u vremenu od 07:00 do 22:00h. Prijava u kampu se vrši od 07:00h za goste na kamp mjestu, od 12:00h za goste na parceli, te od 17:00h za goste u mobilnoj kućici. Odjava gostiju sa slobodnog kamp mjesta je do 18:00h, s parcele do 12:00h, a iz mobilne kućice do 10:00h. Za odjavu nakon tog vremena bit ćemo prisiljeni naplatiti Vam još jedan dan boravka iako nećete moći koristiti smještajnu jedinicu.

 6. Mogu li na recepciji platiti u eurima?

  Na recepciji kampa i u svim ostalim objektima u kampu nije moguće izvršiti uplatu u eurima. Moguće je samo plaćanje u kunama ili s kreditnim karticama.

 7. Kako mogu dobiti dječji krevetić ili hranilicu?

  Ukoliko Vam je potreban dječji krevetić ili hranilica, napomenite to prilikom upita za rezervaciju. Korištenje dječjeg krevetića i hranilice se ne naplaćuje.

 8. Mogu li sa sobom povesti kućnog ljubimca?

  Kućni ljubimci su dobrodošli u naš kamp, a njihov boravak se naplaćuje prema vazećem cjeniku. Vlasnici kućnih ljubimaca su dužni poštovati kućni red kampa Porat.

 9. Mogu li koristiti roštilj na drva ili ugljen?

  Paljenje vatre bilo gdje u kampu je zabranjeno. U mobilnoj kućici ili na parceli dozvoljen je samo roštilj na plin ili struju.

 10. Može li se voda iz slavine koristiti za piće?

  Voda je u svim dijelovima kampa pitka. Voda je dragocjeno dobro pa Vas molimo da je savjesno koristite.

 11. Gdje mogu parkirati svoj automobil?

  U cijenu mobilne kućice uključeno je parkirno mjesto za jedan osobni automobil, koje se nalazi pored mobilne kućice.

 12. Jesu li ručnici i posteljina uključeni u cijenu i koliko često se mijenjaju?

  Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu i mijenjaju se 7. dan boravka.